20 تا 24 ساله ها بیکارترین گروه سنی در کشور


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



تاریخ : چهار شنبه 13 دی 1391
بازدید : 398
نویسنده : عباس يالقيز

 

نیروی انسانی ارزشمند است به طوری که در بسیاری از کشورها تنها با این سرمایه اجتماعی توانسته اند مسیر توسعه را طی کنند.
نرخ بیکاری جوانان 20تا 24 ساله در کشور 29.8 درصد است که این میزان نسبت به سایر گروه های سنی بیشتر است.

به گزارش ایرنا، براساس گزارش طرح آمارگیری از نیروی کار تابستان 91 که از سوی مرکز آمار ایران انتشار یافته، نرخ بیکاری مردان و زنان در گروه سنی یاد شده به ترتیب 24.8 و 48.5 درصد است.

بی تردید، سنین یاد شده بیشترین مراجعان به بازار کار را به خود تخصیص می دهند زیرا بیشترین فارغ التحصیلان دانشگاهی در این سنین قرار دارند.

نرخ بیکاری برای زنان در سنین یاد شده در نقاط شهری 56.2 درصد گزارش شده است.

همچنین نرخ بیکاری جوانان در سنین 25 تا 29 سال نیز بالا است ، به طوری نرخ بیکاری برای این گروه سنی 22.5درصد گزارش شده است.

هم اکنون نرخ بیکاری جوانان در جهان بیش از سایر گروههای سنی است، زیرا بیشترین متقاضیان کار در این سنین قرار دارند. نمی توان اذعان داشت که بیکاری برای جوانان در ایران طبیعی است زیرا ساختارهای اقتصادی متناسب با زاد و ولدی که در دهه 60رخ داده است ، باید خود را تغییر می داد به طوری که این جوانان هم اکنون بازوان توانمندی برای اقتصاد کشور محسوب می شدند.

بر اساس نتایج یاد شده، هرچه که به سن افراد افزوده می شود تقاضای آنها برای یافتن شغل کمتر می شود به طوری که نرخ بیکاری روند نزولی می یابد.

نتایج این طرح نشان می دهد، نرخ مشارکت اقتصادی در گروههای سنی 20تا 24 و 25تا 29 سال کمتر از سایر گروههای سنی است، به طوری که این ارقام نشان می دهند نرخ مشارکت اقتصادی همواره با نرخ بیکاری رابطه ای معکوس دارد و هر وقت که نرخ بیکاری افزایش یابد ، نرخ مشارکت اقتصادی کاهش و اگر بیکاری کاهش یابد نرخ مشارکت اقتصادی افزایش می یابد.

بی تردید توسعه پایدار که شاخص هایی نظیر آموزش، اشتغال، ساخت مسکن، افزایش رفاه اجتماعی، بهبود شرایط زیست محیطی و بسیاری موارد دیگر را در بر می گیرد نیاز به برنامه ریزی دارد و نمی توان بی برنامه به توسعه اندیشید .

نیروی انسانی ارزشمند است به طوری که در بسیاری از کشورها تنها با این سرمایه اجتماعی توانسته اند مسیر توسعه را طی کنند.

باید از اندیشه و بازوان توانمند جوانان در ایجاد ساختار مستحکم اقتصادی و اجتماعی یاری گرفت تا بتوان مسیر ناامیدی و سرخوردگی را برای آنها هر روز کم رنگتر کرد.



:: موضوعات مرتبط: اقتصادی , اجتماعی , دانشگاه , ,
:: برچسب‌ها: آمار , بیکاری , فارغ التحصیلان , بازار کار , دانشگاه , گروه , سنی ,
من بغض فرو خورده ی هزاران جوان بیکار ایرانی را فریاد خواهم کرد. اصل 28 قانون اساسی ـ هر کس حق دارد شغلی را که بدان مایل است ومخالف اسلام و مصالح عمومی و حقوق دیگران نیست برگزیند. دولت موظف است با رعایت نیاز جامعه به مشاغل گوناگون برای‌همه افراد امکان اشتغال به کار و شرایط مساوی را برای احرازمشاغل ایجاد نماید. اصل 29 قانون اساسی ـ برخورداری از تامین اجتماعی از نظر بازنشستگی‌،بیکاری‌، پیری‌، از کارافتادگی‌، بی‌سرپرستی‌، در راه‌ماندگی‌، حوادث‌و سوانح و نیاز به خدمات بهداشتی و درمانی و مراقبتهای پزشکی‌به صورت بیمه و غیره حقی است همگانی‌.

برای مشخص شدن آمار بیکاران لطفا وضعیت شغلی خود را در اینجا مشخص کنید:

RSS

Powered By
loxblog.Com